به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری فرماندار سابق مشهد در آیین تکریم و معارفه معاون استاندار و فرماندار شهرستان که امروز (۸ دی ۱۴۰۳) با حضور جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر، مسئولان استانی، مدیران شهری، فرماندهان ردههای مختلف نیروهای مسلح و نمایندگان دستگاههای اجرایی در تالار شهر مشهد برگزار شد، با اشاره به گوشهای از خدمات متنوع دوره مسئولیت سهساله خود اظهار کرد: زمانی که در دوران ریاستجمهوری شهید آیتالله رئیسی در دولت سیزدهم، دوست و برادر عزیزم جناب آقای نظری حکم فرمانداری را به نام بنده امضا کردند، شهرستان مشهد گرفتار مشکلات و چالشهای متعدد بود. بحران کمبود آب شرب گریبانگیر مردم بود، ناترازیهای گوناگون در بخشهای مختلف ازجمله انرژی تبعات سنگینی را بر صنعتگران و اصناف تحمیل میکرد، شیوع ویروس کرونا امان مردم عزیز را بریده بود و تبعات و آثار ناشی از کمبود سرانههای خدماتی در مناطق مختلف از جمله حاشیه شهر مشهد باعث بروز اختلاف طبقاتی وسیع میان بخشهای مختلف شهرستان شده بود.
وی افزود: در این شرایط، برنامهریزی کردیم تا با کار جهادی و رویکرد تحولی، مشکلات را حل کنیم. در جریان طرح «سهشنبههای مهر» در طول مدت یک سال و دو ماه، بیش از ۷۰۰ کلاس درس احداث و بهرهبرداری شده و همچنین کلنگ ساخت دهها مدرسه جدید با تأمین اعتبار از محل حمایت خیران زده شد. مهمترین راهبرد ما در این مدت، انسجام بخشی و بازگرداندن سرمایه اجتماعی کشور عزیزمان یعنی قدرت مردمی بود لذا باید همه شعارها را به عمل تبدیل میکردیم.
فرماندار سابق مشهد خاطرنشان کرد: تشکیل هستههای مردمی از قشرهای مختلف و مشورت از طریق برگزاری جلسات کارگاهی و اتاق فکر با دانشگاهیان، تشکلهای مردمی، احزاب سیاسی، جامعه بانوان، اصناف و صنعتگران، جامعه کارگران، جوانان، روحانیون، ورزشکاران، فرهنگیان، هنرمندان و اصحاب رسانه شرایطی را ایجاد کرد که همه ظرفیتها را پای کار بیاوریم. بخش به بخش، شهر به شهر، دهستان به دهستان، روستا به روستا، محله به محله و مسجد به مسجد به سراغ اقشار مختلف مردم رفتیم، نشستیم، صحبت کردیم و باعث شد تا انسجامی وصف ناپذیر در شهرستان ایجاد شود.
وی ادامه داد: اگرچه هرگ نباید دشمن را کوچک شمرد و همیشه باید هوشیار باشیم، اما واقعیت این است که ازجمله توفیقات ما صیانت از امنیت کلانشهری همچون مشهدالرضا (ع) بود؛ آنهم در شرایطی که این شهر در کانون توجه جریانهای مخالف قرار دارد و حتی در سالهای اخیر شاهد برپایی بزرگترین رویدادها و تجمعات مختلف حتی در سطح ملی و بینالمللی بوده است. در همین جریان، امروزه به جرئت میتوان گفت که مشهدالرضا (ع) یک الگوی موفق تأمین امنیت در سطح کشور است.
داوری گفت: علیرغم اینکه در این سه سال، بحرانها و مشکلات زیادی پیش آمد، اما این مردم بودند که پای کار آمدند و بی دریغ در حل مسائل کمک کردند. نتیجه این مطالعه، بررسی و برنامه ریزی این شد که در ۱۰۰ مسجد نشستیم و با حوصله، چهره به چهره با مردم عزیز گفتوگو کردیم، مسائل را شنیدیم و تا جایی که امکان پذیر بود، حل مشکل کردیم.
وی بیان کرد: افتتاح چندین مرکز درمانی و بیمارستان در نقاط مختلف شهرستان، فعالسازی پروژههای ورزشی همچون استادیوم و زمینهای چمن و همچنین احداث بیش از ۶۲۰ کیلومتر جاده و مسیر مواصلاتی برای تقویت زیرساختهای ارتباطی و توسعه حملونقل عمومی از دیگر برنامههایی بود که در این سه سال با مشارکت و همافزایی همه اقشار مردم محقق شد.
فرماندار سابق مشهد با اشاره طرحهای بزرگ محرومیتزدایی در بخشهای مختلف شهرستان از دورافتادهترین روستاها تا حاشیه شهر مشهد اظهار کرد: در سه سال اخیر، تلاش ما این بوده که با اجرای طرحهای بزرگی نظیر چشمانداز بازآفرینی شهری و توسعه زیرساختها در حاشیه شهر، مشکلات این مناطق را تا حد امکان کاهش دهیم. پروژههای مختلفی برای توسعه خدمات بهداشتی، آموزشی، آبرسانی و تأمین گاز در این مناطق اجرا شد و در قالب سلسله جلسات قرارگاههای خدمت در حوزه تأمین آب شرب، گازرسانی و احداث شبکههای مخابراتی تلاشهای محسوس و مؤثر انجام شده است.
وی افزود: در شرایطی که در سالهای اخیر، میزان مشارکت مردم در انتخابات در سراسر کشور روند نزولی داشته است، ما موفق شدیم که در شهرستان مشهد سطح مشارکت در انتخابات را حفظ و تقویت کنیم. برگزاری امن، رقابتی و سالم چندین دوره انتخابات از جمله چهار دوره در زمستان ۱۴۰۲ و بهار ۱۴۰۳ نشان از اراده راسخ برای صیانت از مشارکت اجتماعی و سیاسی مردم شهرستان دارد.
داوری در انتهای سخنان خود و در پاسخ به قدردانی پرشور نمایندگان تشکلهای مختلف تصریح کرد: برای دوست و برادر عزیزم جناب آقای حسینی در این مسئولیت آرزوی موفقیت میکنم. از محضر باکرامت امام هشتم (ع) بابت هرگونه قصور طلب بخشش میکنم و از همگان میخواهم که برای رفع مشکلات شهرستان و استمرار توفیقات فرمانداری با تیم جدید همراهی داشته باشند.